Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaanse broodschotel recept
Spaanse broodschotel recept

Spaanse broodschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 175 C. Ontvel de tomaten, verwijder de pitjes en snijd het vruchtvlees in blokjes. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de chorizo zachtjes uit. Bak de ui en paprika ca. 3 minuten zachtjes mee. Schep de tomaat en peterselie erdoor en voeg zout en peper naar smaak toe. Laat het geheel nog heel even sudderen. Snijd de sneetjes brood in blokjes. Vet een lage ovenschaal in en verdeel de blokjes brood over de bodem. Schep het chorizomengsel erover. Klop de eieren los met melk, zout, peper en kaas. Schenk dit mengsel over het brood en de chorizo. Bak de schotel in de oven in ca. 30 minuten goudbruin en gaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spaanse broodschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven