Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Schiacciata


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden.
Meng de bloem en gist in een kom.
Meng de suiker, boter en water in een andere kom.
Voeg de mengsels samen en kneed het tot een soepel deeg.
Vorm met de hand een rond, plat brood van het deeg met een dikte van ongeveer 1 centimeter.
Vet een bakplaat in met een beetje olie en leg hierop het brood.
Bestrooi met zeezout en rozemarijn
Bak het brood in 20 min bruin en gaar.

Allergenen Informatie

Voor dit schiacciata recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven