Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
sandwiches voor onderweg recept
sandwiches voor onderweg recept

sandwiches voor onderweg


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snij de ijsbergsla in kleine stukjes en doe in een plastic bakje. Snij de tomaten in schijfjes en doe in een plastic bakje. Snij de radijsjes in schijfjes en doe in een plastic bakje. Leg dit alles samen met het vlees, de vis en de kaas en de tube mayonaise in de koeltas (met koelelementen). Leg het mes en de theedoek er ook maar in (dan kun je ze niet vergeten) Laat de broodjes gewoon in de (papieren) zak zitten waarin je ze gekocht hebt. Nu kun je onderweg op schoot of op een parkeerplaats lekker vers de broodjes smeren. I.v.m margarine gebruik je de mayonaise, dan de ijsbergsla, vlees, vis, kaas, tomaatjes en radijs. Prettige vakantiereis.

Allergenen Informatie

Voor dit sandwiches voor onderweg recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven