Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sandwich met filet américain en rosbief recept
Sandwich met filet américain en rosbief recept

Sandwich met filet américain en rosbief


Ingrediënten


15

Bereidingswijze


Besmeer 4 sneetjes brood met filet américain en bestrooi ze met peper en zout. Verdeel de lente-uitjes over de filet americain. Besmeer 4 sneetjes brood metde piccalilly en leg deze met de besmeerde kant naar boven op de lente-ui Verdeel de eikenbladsla over de sandwiches, beleg ze met de rosbief en strooi er wat peper en zout over. Leg de schijfjes appel op de rosbief en dek het geheel af met het derde sneetje brood. Snijd de sandwiches in driehoekjes en rijg ze aan een prikker voor je ze serveert.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit sandwich met filet américain en rosbief recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven