Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sandwich met eiersalade en krab recept
Sandwich met eiersalade en krab recept

Sandwich met eiersalade en krab


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de crème fraiche, yoghurt en bieslook en breng het geheel op smaak met peper en zout Roer de helft van het mengsel door het ei en de andere helft door de krab. Breng beide mengsels op smaak met peper en zout. Beleg 4 sneetjes brood met de lollo bionda en verdeel de eiersalade erover. Dek de eiersalade af met een tweede sneetje brood en besmeer deze met het krabmengsel. Dek de krabsalade af met een derde sneetje brood.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit sandwich met eiersalade en krab recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven