Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sandwich gerookte kip recept
Sandwich gerookte kip recept

Sandwich gerookte kip


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smeer 1 sneetje brood in met de roomkaas. Doe er een klein dotje rucola op. Kipfilet dun snijden en 2 of 3 plakjes op het sneetje brood doen. 2 plakjes tomaat en komkommer erop, dan sneetje 2 erop en hetzelfde bekleden. Alleen de rucola vervangen door ijsbersla. Het 3de sneetje insmeren met wat roomkaas. Dit is om het vast te plakken. Schuin doorsnijden en smullen maar.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit sandwich gerookte kip recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven