Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rozijnen-notenbrood a la Robby recept
Rozijnen-notenbrood a la Robby recept

Rozijnen-notenbrood a la Robby


Ingrediënten


Bereidingswijze


Mix alle ingrediŽnten door elkaar en zorg door middel van kneden dat er een elastisch deeg ontstaat.
Als dit gelukt is, voeg dan de ingrediŽnten voor de vulling toe. Zorg dat deze zorgvuldig vermengd raakt met het deeg.
Leg een vochtige theedoek over het deeg en leg dit op een warme plek. Laat het deeg een half uurtje rusten en rijzen.
Deeg even platslaan, zodat overtollige gassen er uit kunnen, daarna de punten naar elkaar toevouwen en dan het deeg niet te strak oprollen, zodat je een broodmodel krijgt.
Stort het deeg in een ingevet bakblik.
Zet dit weg op een warme plek met een vochtige theedoek erover en zodra het brood iets boven de rand uitkomt, bak je het af in de voorverwarmde oven op 220 graden.
Zodra het brood de oven ingaat, zet je de temperatuur terug naar 180 graden.
Het brood moet ongeveer 50 minuten in de oven staan.
Meteen na het bakken uit het blik storten, zodat de korstjes krokant blijven.

Serveersuggesties

Opdienen met een beetje boter. Heerlijk om warm te eten!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rozijnen-notenbrood a la robby recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven