Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pitabroodje kipfilet recept
Pitabroodje kipfilet recept

Pitabroodje kipfilet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kipfilet in dunne repen en bestrooi ze met shoarmakruiden. Bak de kipfilets in margarine in ongeveer 5 minuten bruin en gaar. Snijd de tomaten in schijven en breek de sla in kleine stukken. Warm de pitabroodjes op in de oven of broodrooster en snijd deze daarna open. Leg wat sla en tomaten op het opgeslagen pitabroodje en daarbovenop reepjes kipfilet en tot slot wat knoflooksaus. Klap de broodjes weer dicht en smakelijk eten.

Serveersuggesties

Dit recept is voor een "luie dag". Ook koud te eten voor b.v. een picknick. Neem de ingredienten apart mee in een bakje en beleg ter plekke de al geroosterde broodjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pitabroodje kipfilet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven