Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pitabroodje gevuld met knolselderij, aardappels en gehakt recept
Pitabroodje gevuld met knolselderij, aardappels en gehakt recept

Pitabroodje gevuld met knolselderij, aardappels en gehakt


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de aardappels en knolselderij in kleine stukjes en smoor ze in de boter met wat water. Braad de gehakt met de tacokruiden. Maak de groentesmoor aan zoals op het pak staat. Stamp de aardappelen met de knolselderij en de smoor. Voeg de gehakt toe en de bladselderij en warm goed door. Vul tenslotte de pitabroodjes met dit mengsel.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pitabroodje gevuld met knolselderij, aardappels en gehakt recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven