Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pita clubsandwich recept
Pita clubsandwich recept

Pita clubsandwich


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwijder de zaadjes uit de tomaat en snijd deze in blokjes. Verkruimel de geitenkaas. Schil de avocado en prak het vruchtvlees in een diep bord fijn. Schep het citroensap met de tomaat, de bieslook en de helft van de geitenkaas erdoor. Voeg zout en peper naar smaak toe. Veeg de oesterzwammen schoon, snijd de steeltjes eraf. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de oesterzwammen op hoog vuur bruin, laat het vocht verdampen. Besprenkel de oesterzwammen met de balsamicoazijn en laat het vocht verdampen. Strooi er zout en peper over. Rooster de pitabroodjes en snijd ze overlangs door. Bestrijk 4 helften royaal met het avocadomengsel, leg de oesterzwammen erop en strooi de rest van de geitenkaas erover. Leg op 2 borden elk 2 belegde pitabroodjes op elkaar en dek ze af met de laatste pitabroodhelften.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pita clubsandwich recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven