Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pistoletje sate recept
Pistoletje sate recept

Pistoletje sate


Ingrediënten


Bereidingswijze


1. Oven voorverwarmen op 200gr. C. Schil de wortel(s) met een dunschiller en schaaf ze in lange repen met de kaasschaaf. Doe in een ovenschaaltje een klein scheutje wokolie, voeg de wortelslierten toe met de gemberpoeder en zout en peper naar smaak. Meng goed door de olie.
Leg de 6 satestokjes met pindasaus in een ovenvast schaaltje.
2. Leg de broodjes in het midden van de oven en zet er meteen de wortel en sate bij. Laat ca. 9 min bakken en haal de broodjes er uit, laat wortel en sate evt. nog 1 a 2 min doorbakken.
3. Beleg de pistoletjes desgewenst met wat atjar, daarna de wortelstlierten en de van de stokjes geritste sateblokjes met pindasaus. Bestrooi met wat seroendeng.
Lekker knapperige en pittige lunchhap.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pistoletje sate recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven