Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Piadini


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak een kuiltje in de bloem. Verwarm de boter tot hij net gesmolten is en voeg hem aan de bloem toe, samen met het water en zout.
Kneed het deeg 10 minuten door, verpak het in een doek en zet er een omgekeerde kom over. Laat 30 minuten staan.
Verdeel het vervolgens in 20 porties ter grootte van een ei, maak ze plat en bak ze aan weerszijden af in een grillpan.
Houd de gare piadini in aluminiumfolie warm.
Lekker bij antipasti.

Allergenen Informatie

Voor dit piadini recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven