Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pestobrood recept
Pestobrood recept

Pestobrood


Ingrediënten


Bereidingswijze


Mix bewerken zoals op de verpakking staat aangegeven. 1 maal laten rijzen. Daarna uitrollen met een deegroller tot een grote plak. Zelf kan ik van een heel pak 2 "broden" maken. Pesto erover uitsmeren. Daar bovenop de ham leggen en de kaas strooien. De plak oprollen en in dikke plakken snijden. Deze vervolgens plat in een appeltaartvorm leggen. Nogmaals laten rijzen en daarna afbakken. Lekker bij soep, bbq of zomaar.

Allergenen Informatie

Voor dit pestobrood recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven