Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Parmezaan-sandwich met olijventapenade recept
Parmezaan-sandwich met olijventapenade recept

Parmezaan-sandwich met olijventapenade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pureer de olijven met de knoflook, kappertjes en basilicum. Voeg wat oijfolie toe als het mengsel te droog is. Breng het geheel op smaak met peper en zout. Besmeer 8 broodjes met de tapenade en beleg hiervan 4 sneetjes met de spinazieblaadjes. Verdeel de parmaham over de spinazie en leg hierop de resterende 4 besmeerde sneetjes met de tapenade naar boven. Leg de kaas en de tuinkers op de tapenade en dek het geheel af met het derde sneetje brood. Snijd de sandwiches diagonaal door voor je ze serveert.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit parmezaan-sandwich met olijventapenade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven