Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Omelet met kipragout en ketjap recept
Omelet met kipragout en ketjap recept

Omelet met kipragout en ketjap


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ragout warm maken in hapjespan. Ui schillen en klein snijden. Champignons borstelen en klein snijden. Prei in fijne ringen snijden en wassen. Goed uitlekken. In bakpan boter smelten, ui, champignons en prei erbij fruiten. Het geheel bij de warme ragout doen. Zout erbij. Peper erbij. Ketjap erbij goed, doorroeren en warm houden. In koekenpan 2 omeletjes bakken. Op de boterham de omelet leggen, deel ragout erop en dicht vouwen.

Serveersuggesties

Lekker met lichte nasi of bami.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit omelet met kipragout en ketjap recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven