Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Naanbrood


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Kneed het deeg zonder de koriander en knoflook met de rest van de ingrediŽnten tot een soepel deeg.

Laat 45 minuten afgedekt rijzen.

Kneed nogmaals door met koriander en knoflook.

Verdeel in zes stukken en rol uit tot ronde lapjes. Leg dit op een ingevette bakplaat en laat nogmaals 20 minuten rijzen.

Bak ze ongeveer 12 minuten op de onderste richel van de oven. Temperatuur van de oven volgens de beschrijving op het pak broodmix.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit naanbrood recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Naanbrood heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • Hoi Micha, top idee kummel of djinten. De djinten doe ik ook altijd een beetje gepoft door de koeken van de Roti. Geeft een heel lekker smaakje. Bedankt voor de Tip Groetjes Lya
    Lyavangelder gaf dit recept op 21 juni 2014 5 uit 5 sterren
  • Hoi, Ik gooi er altijd nog kummel doorheen en in plaats van in de oven te bakken, bak ik het naanbrood in de koekenpan. Lekker met een dippie en jammer dat het zo weinig gegeten wordt. Groetjes Mich... Lees reactie
    Micha1 gaf dit recept op 21 juni 2014 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven