Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Makkelijk zelfgebakken broodje recept
Makkelijk zelfgebakken broodje recept

Makkelijk zelfgebakken broodje


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Voeg alle bovenstaande ingrediŽnten achter elkaar toe in een ruime kom. Zorg dat het een mooie deegmassa wordt. Maak van het deeg ongeveer 7 ŗ 8 bolletjes van en smeer bovenop de deegbolletjes het eigeel. Doe ze dan in de oven op 175 graden. Voordat u de deegbolletjes in de oven doet, kunt u bovenop het bolletje ook sesamzaadjes strooien.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit makkelijk zelfgebakken broodje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven