Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Krentenbrood met spijs recept
Krentenbrood met spijs recept

Krentenbrood met spijs


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bereid de broodmix volgens de aanwijzingen op het pak.
Meng de gewelde rozijnen en de hazelnoten door het deeg

Rol het deeg uit tot een grote plak van 30 cm breed.

Maak een lange ronde lijn van het spijs in het midden van het broodmix mengsel.

Rol het brood om de spijs heen op en plaats hem op een ingesmeerde/bestoven bakplaat.

Bak het brood af in 45 minuten op 180 graden.

Optioneel:
- Je kan de bovenkant nog decoreren met amandelschaafsel.
- als hij uit de oven is en afgekoeld, bestuiven met poedersuiker.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit krentenbrood met spijs recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven