Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Knoflookbrood recept
Knoflookbrood recept

Knoflookbrood


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180C. Hak de knoflook en basilicum fijn. Snijd de tomaat in plakjes. Rooster het brood heel even in een broodrooster. Doe de olijfolie in een kommetje en doe de knoflook en basilicum erbij. Roer dit even door. Snijd het geroosterde brood 1 keer doormidden zodat je een driehoek krijgt. Smeer het brood in met het mengsel van olijfolie en leg hierop een plakje tomaat en strooi er een beetje geraspte kaas over. Leg de broodjes op een bakplaat met bakpapier en verwarm ze nog even 10 minuten in de oven.

Allergenen Informatie

Voor dit knoflookbrood recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven