Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kersenbrood met room recept
Kersenbrood met room recept

Kersenbrood met room


Ingrediënten


Bereidingswijze


Korstjes van brood snijden. Kersen wassen en ontpitten. In pannetje kersen met suiker en 1 deciliter water opzetten en al roerend aan de kook brengen. Vuur lager draaien en ca. 10 minuten zachtjes laten sudderen tot mooie siroop is ontstaan. Siroop regelmatig doorroeren. Slagroom met poedersuiker lobbig kloppen. Sneetjes brood roosteren en diagonaal doormidden snijden. Brood over serveerschaal verdelen en kersen met siroop erover schenken. Geheel laten afkoelen. Slagroom erop scheppen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kersenbrood met room recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven