Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kadés recept
Kadés recept

Kadés


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de ingrediënten voor het deeg en kneed 20 minuten. Bedek het deeg met een vel plastic en laat 30 minuten rijzen. Druk het deeg plat met de handen. Verdeel het in 16 stukjes van 50 gram en maak ze bolvormig. Bevochtig de onderkant van de bolletjes (waar de sluiting zich bevindt) en druk ze met de natte kant in zaadjes naar keuze (sesamzaad, maanzaad, sojagrit). Leg de bolletjes met de zaadjes naar beneden en bedek ze met een vel plastic. Laat zo 40 minuten rijzen. Leg ze na het rijzen omgekeerd (met de zaadjes naar boven) op een ingevette bakplaat. Bak de broodjes 20 minuten in een voorverwarmde oven op 220° C.

Allergenen Informatie

Voor dit kadés recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven