Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kaasbrood recept
Kaasbrood recept

Kaasbrood


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de basterdsuiker, de olie en de lauwwarme melk in een keukenmachine en mengen met de kneedhaken. Doe de gist in plukjes erbij. Dan de bloem er schepje voor schepje toevoegen, vervolgens de broodverbeteraar, daarna de geraspte kaas en tot slot het zout. Bekleed de bakplaat met bakpapier. Gebruik alleen de ring van een springvorm en zet die op de bakplaat. Leg de soepele bal deeg op de bakplaat in de ring. Laat het deeg rijzen op 50 graden gedurende 1 uur. Bak het brood daarna af op 200 graden C. gedurende 40 tot 45 minuten. Warm serveren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kaasbrood recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Kaasbrood heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 2 recensies

  • Ze waren lekker. Ze waren in een uur al op.
    Julia gaf dit recept op 17 december 2013 5 uit 5 sterren
  • Hey lekkere recepten zeg! ik las je reactie op die gehaktbroodjes van mij je zei dat er veel gist in is volgens het recept... bedankt voor je reactie k heb ze een keer gemaakt met recept van een sit... Lees reactie
    Lilly_italia gaf dit recept op 1 januari 2008 1 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven