Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kaas-tomatenvlecht recept
Kaas-tomatenvlecht recept

Kaas-tomatenvlecht


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kneed met de mixer van het broodmix, de tomatenpuree en 225 ml handwarm water een soepel deeg.
Voeg de stukjes zongedroogde tomaat, kaas en oregano toe en kneed het goed door het deeg.
Maak een bal van het deeg en laat het afgedekt 15 min rusten.
Verdeel het deeg in 3 stukken en rol elk stuk uit tot een streng van 45 cm lang.
Maak met deze 3 strengen een vlecht en leg het brood op de bakplaat.
Laat het brood afgedekt nog eens 30 min rijzen.
Verwarm de oven voor op 220 graden.
Bak het brood in 22.5 min bruin en gaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kaas-tomatenvlecht recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven