Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Italiaanse tosti Parmaham-ananas recept
Italiaanse tosti Parmaham-ananas recept

Italiaanse tosti Parmaham-ananas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rooster de sneetjes licht in de broodrooster. Besmeer ze aan een zijde met de gekruide olijfolie. Verhit 1 eetlepel olijfolie in de pan en fruit hierin de gesnipperde ui even aan. Voeg de in partjes gesneden tomaat en champignon toe. Laat op zacht vuur 3 min. smoren. Schuif naar een helft van de pan; leg in de vrijgemaakte helft de plakjes Parmaham en bak ze op een rustig vuurtje 2 min. mee. Voeg tot slot de in stukjes gesneden ananas toe en warm even door. Leg de geroosterde sneetjes op 2 voorverwarmde borden. Leg de plakjes kaas erop, dan de gebakken Parmaham en tot slot het overige baksel. Schep de dressing erover. Garneer met de bieslook en veldsla. Leg op elk bord 2 zwarte olijven en een in 2 helften gesneden hard gekookt ei. Als zondags ontbijt smaakt een glas gekoelde witte dessertwijn, zoals een Loupiac of Monbazillac hier goddelijk bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit italiaanse tosti parmaham-ananas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven