Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Italiaanse bol met gegrilde entrecote recept
Italiaanse bol met gegrilde entrecote recept

Italiaanse bol met gegrilde entrecote


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de olijfolie, knoflook, tijm, peper en zout en leg de plakjes entrecote in dit mengsel. Verhit de grill op de hoogste stand en gril de plakken courgette. Haal de entrecotes uit het oliemengsel en gril de plakjes aan elke kant 1 minuut. Laat de entrecote een paar minuten op een bord rusten. Snijd de Italiaanse bollen open en besmeer de onderst helft met de tartaresaus. Verdeel de courgette en de entrecotes over de Italiaanse bollen en schenk het sap dat uit de entrecotes op het bord is gelopen erover. dek het geheel af met de bovenste helft van de Italiaanse bollen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit italiaanse bol met gegrilde entrecote recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven