Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hot dog tosti (eervolle vermelding op Life and Cooking) recept
Hot dog tosti (eervolle vermelding op Life and Cooking) recept

Hot dog tosti (eervolle vermelding op Life and Cooking)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Besmeer de plakjes brood met halvarine en leg deze met de besmeerde kant tegen het tosti-ijzer aan. Leg op de onbesmeerde kant brood, de in de lengte doorgesneden knacks, de oude kaas en de curry/ketchup, als laatste de gebakken uitjes toevoegen en de andere plak brood er op, dan het ijzer dicht doen. eventueel zuurkool er bij in doen! lekker fris Als hij goed bruin is en warm en dan lekker serveren. Extra topping is niet nodig!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit hot dog tosti (eervolle vermelding op life and cooking) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven