Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hazelnootpasta recept
Hazelnootpasta recept

Hazelnootpasta


Ingrediënten


Bereidingswijze


Indien verse hazelnoten maal ze dan in de keukenmachine tot een bijna gladde pasta. Verwarm de oven voor op 180 graden en laat de hazelnoten even 8 minuten roosteren op een bakplaat. Laat de noten even iets afkoelen en maal ze dan in de keukenmachine tot een bijna gladde pasta. Smelt de chocolade samen met de kokosolie en de gecondenseerde melk voorzichtig in een pan. Roer het glad en voeg toe aan de hazelnootpasta. Voeg een snuf zout toe en maal het geheel goed door in de machine. Voeg het hete water toe tot het een dikke smeerbare consistentie heeft.
Schep de chocoladepasta in schone steriele potten en draai de deksels erop.
Op een koele plek is dit zeker 2 weken houdbaar.
Gecondenseerde melk is in blikjes van ong. 300 ml verkrijgbaar in de supermarkt. Volgens mij staan ze in elke supermarkt op een andere plek, bij onze AH staat de gecondenseerde melk bij de kokosmelk etc.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hazelnootpasta recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven