Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Grote sandwich van Turks brood recept
Grote sandwich van Turks brood recept

Grote sandwich van Turks brood


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Kook in ruim kokend water met zout de sperziebonen in 8 minuten beetgaar en spoel ze in een vergiet onder koud water af. Laat ze goed uitlekken. Snijd de kipfilet in blokjes, kruid ze met kipkruiden en chilipoeder en bak ze in de wok met de olijfolie in ca. 7 minuten rondom bruin en gaar. Snijd het Turks brood overlangs doormidden. Bestrijk de snijvlakken met olijfolie en rooster de helften onder de hete grill knapperig bruin. Leg de onderkant op een grote schaal en verdeel de sla, de sperziebonen, de mozzarella in kleine blokjes en de kip erover. Maak een dressing van het citroensap en olijfolie. Fijngehakte munt en zout en peper naar smaak. Sprenkel het over het geheel. Zet de bovenkant van het brood erop.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit grote sandwich van turks brood recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven