Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde Italiaanse bollen recept
Gevulde Italiaanse bollen recept

Gevulde Italiaanse bollen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bovenste kapjes van Italiaanse bollen snijden en broodjes beetje uithollen. In koekenpan olie verhitten en paprika-ui mix ca. 1 minuut bakken. Gehakt en Italiaanse kruiden toevoegen en geheel al omscheppend bakken tot gehakt rul en bruin is. Gehaktmengsel op smaak brengen met zout. IJsbergsla in holtes van broodjes doen en gehaktmengsel erover verdelen. Kapjes brood erop leggen. Wil je het een beetje pittig, doe er dan wat chilisaus doorheen. Als je Italiaanse bollen gebruikt die je zelf nog moet afbakken (wat wel lekkerder is): Verwarm de oven dan voor op 200 graden C. en bak de Italiaanse bollen in 10 min in de oven af.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde italiaanse bollen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven