Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Braadpan
  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven op 200 graden C.
  2. Hol het brood uit tot 1 cm van de rand.
  3. Verhit 2 eetlepels in een pan en voeg de toe.
  4. Besprenkel de binnenkant van het brood met de knoflookboter.
  5. Bak het brood middenin de oven in ca. 15 minuten knapperig.
  6. Verhit de rest van de in een braadpan.
  7. Bak het gehakt in ca. 5 minuten rul.
  8. Voeg de groenten en de Italiaanse toe en bak al omscheppend ca. 6 minuten.
  9. Bereid de bechamelsaus volgens de gebruiksaanwijzing en temper het vuur.
  10. Voeg de toe en laat het al roerend smelten.
  11. Schep de saus door het gehaktmengsel.
  12. Laat het door en door heet worden.
  13. Vul het brood met het mengsel.
  14. Bak het gevulde brood middenin de oven ca. 15 minuten.
  15. Serveer met een ijsbergsla slamelange en een Italiaanse dressing.
25
25
25

Variaties op Gevuld Turks brood

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Gevuld Turks brood
VariatieAantalGang
Gevuld Turks brood3Hoofdgerechten
Gevuld Turks brood a la Mexicana1Winter
Gevuld Turks brood a la Mexicana1Winter

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • turks brood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in turks brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in turks brood
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in turks brood
  • turks brood, boter, kruiden kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in turks brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in turks brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Gevuld Turks brood heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Niet heel bijzonder, het was erg machtig. Brood zou ik niet 2 keer in de oven doen, want zo wordt het keihard.
Janine 15 februari 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
434 kcal
21%1736 kcal
Vetten
26 g.
38%104 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
5 g.
1%20 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gevuld Turks brood