Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevuld stokbrood met gekruid gehakt recept
Gevuld stokbrood met gekruid gehakt recept

Gevuld stokbrood met gekruid gehakt


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voeg alle kruiden toe aan het gehakt behalve de melk en het witbrood. Kneed de kruiden door het gehakt en laat het ongeveer vijf minuten rusten. Voeg de melk en het witbrood bij elkaar en knijp het witbrood goed uit. Voeg het uitgeknepen witbrood toe aan het gehakt. Maak nu een opening in de lengte van het stokbrood en vul deze met het gehaktmengsel. Doe het stokbrood ongeveer 15 minuten op 210 graden celsius in de oven. Serveer warm.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gevuld stokbrood met gekruid gehakt recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven