Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevuld stokbrood met gehakt en ijsbergsla recept
Gevuld stokbrood met gehakt en ijsbergsla recept

Gevuld stokbrood met gehakt en ijsbergsla


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak het gehakt goed door. Snijd de paprika in dunne reepjes. Snijd de stokbroden in de lengte open en besmeer ze met kruidenboter en tomatensaus. Leg het gehakt op de onderste helft van het stokbrood, verdeel de paprikareepjes over het gehakt en strooi de kaas erover. Leg de bovenste helft erop en verbak de stokbroden in aluminiumfolie. Leg de verpakte stokbroden in het midden van de oven en laat ze in ca 15 minuten goed heet worden. Snijd ondertussen de sla in reepjes en de tomaten in partjes. Meng de sla en tomaat en vermeng deze met een dressing naar keuze. Snij de stokbroden doormidden en serveer met de ijsbergsla.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevuld stokbrood met gehakt en ijsbergsla recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven