Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevuld brood recept
Gevuld brood recept

Gevuld brood


Ingrediënten


Bereidingswijze


Van het brood het kapje snijden. Van het brood zoveel broodkruim eruit halen tot er een wand van 1 cm. overblijft. Het broodkruim fijn kruimelen, de uien fijn snijden, de kaas in kleine blokjes snijden. Oven voorverwarmen op 225 graden C. In de koekenpan olie verhitten en hierin de ui 3 minuten zachtjes bakken. Het gehakt toevoegen en op hoog vuur meebakken. Met een vork het gehakt losmaken. Zodra het gehakt niet meer rood ziet, het broodkruim toevoegen. Goed door het gehakt scheppen en dit enkele minuten meebakken. Daarna de mosterd door het gehaktmengsel roeren en het gehakt op smaak brengen met peper en zout. De pan van het vuur nemen. De kaas en de peterselie door het gehaktmengsel scheppen. Het gehakt in het uitgeholde brood scheppen en dit goed aandrukken. Het kapje op het brood leggen en het brood in aluminiumfolie pakken (de doffe kant van de folie naar buiten), het brood in het midden van de oven 25 minuten bakken. Smakelijk eten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gevuld brood recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven