Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
French toast recept
French toast recept

French toast


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Klop de eieren met melk, suiker, vanille en kaneel. Doe het mengsel in een bord met opstaande randen. Verwarm een grote koekenpan met olie en boter. Neem een plakje brood en doe het in het mengsel, snel omkeren en bak meteen in de pan. Herhaal met alle vier plakjes brood. Raak het niet aan totdat het duidelijk gaar is aan een kant. Omdraaien en bak het gaar. Als u geen grote koekenpan heeft dan kunt u een kleine pan gebruiken en een voor een bakken. Besprinkel met poedersuiker en stroop.

Serveersuggesties

Serveer met plakjes aardbeien en banaan.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit french toast recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven