Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Focaccia


Ingrediënten


Bereidingswijze


1. Water, bloem, gist, zout, suiker en olie met elkaar mengen.
2. Kneden tot een zacht en soepel deeg.
3. 30 minuten op een warme plek laten rijzen.
4. Deeg doorslaan, kruiden en ui toevoegen
5. In een bakblik doen en nogmaals 20 minuten laten rijzen.
6. Verschillende kuiltjes in deeg maken.
7. Besprenkelen met olie en zeezout.
8. Afbakken op 200 graden voor 20 minuten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit focaccia recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven