Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Exotische tosti recept
Exotische tosti recept

Exotische tosti


Ingrediënten


Bereidingswijze


Leg 1 sneetje brood neer. Doe er eerst een plak kaas dan een plak ham en dan weer een plak kaas op. Dan pak je het tweede sneetje, die smeer je aan de ene kant in met knoflooksaus en aan de andere kant met sambal. Leg deze op het eerste sneetje Dan weer plakje ham en een plakje kaas nu mag het derde sneetje brood erop leg daar ananas op en een plak kaas erover. Leg het geheel nu 6.5 min. in de oven 190 graden en klaar.

Serveersuggesties

Kan ook met kipfilet als je geen ham lust. Of met tomaat tussen kaas en ham.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit exotische tosti recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven