Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Clubsandwich zalm recept
Clubsandwich zalm recept

Clubsandwich zalm


Ingrediënten


Bereidingswijze


Brood roosteren (3 plakjes per persoon). Meng de mayonaise door de zure room. Voeg zoveel mayonaise toe dat je tevreden bent over de smaak (ca. 1 lepel mayonaise versus 2 lepels zure room. Snijd de avocado fijn. Beleg twee geroosterde boterhammen met een moot gerookte zalm. Doe daar vervolgens de avocado, fijn gesneden (rode) ui, plakjes tomaat en ijsbergsla bij. Bestrooi met zout en peper en schep er vervolgens een lepel van de zure room bij. Je hebt nu twee sneden geroosterd brood met zalm, sla, ui, avocado, tomaat en ijsbergsla. Dek de ene belegde boterham af met de andere belegde boterham. Leg tot slot de derde (onbelegde) geroosterde boterham er bovenop. Snijd de boterhammen diagonaal door en zet eventueel vast met een prikker. Eet smakelijk.

Serveersuggesties

Vervang de zalm door plakken geroosterde kip.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit clubsandwich zalm recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven