Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ciabatta met Passendale Prelude recept
Ciabatta met Passendale Prelude recept

Ciabatta met Passendale Prelude


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de ciabatta’s open. Besmeer de onderkant met honing. Verdeel hier enkele blaadjes groene sla over. Beleg met gegrilde courgetten. Druppel hier balsamico-azijn over en beleg vervolgens met plakjes Passendale Prelude. Werk af met rode paprikaringen en garneer met een takje rozemarijn. Dek af met de bovenkant en klaar om te serveren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ciabatta met passendale prelude recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven