Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ciabatta met garnalen in basilicumsaus recept
Ciabatta met garnalen in basilicumsaus recept

Ciabatta met garnalen in basilicumsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de yoghurt, halvanaise en basilicum door elkaar en breng het geheel op smaak met peper en zout. Schep de garnalen door de basilicumsaus. Snijd de ciabatta overlangs door het midden en beleg de onderste helft met de sla. Verdeel het garnalenmengsel erover en leg de bovenste helft erop. Verdeel het brood in 4 stukken of snijd het in 8 driehoekjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit ciabatta met garnalen in basilicumsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven