Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chocolade-appel tosti recept
Chocolade-appel tosti recept

Chocolade-appel tosti


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Voorbereiding

Leg de sneetjes brood naast elkaar op een plank.
Besmeer ze met chocoladepasta. Rooster de amandelen in een droge, hete koekenpan goudbruin.
Blijf bij de pan staan en let er op, want ze verbranden snel.

Bereiding

Strooi de geroosterde amandelen over 4 sneetjes van het brood die besmeerd zijn met chocoladepasta. Snijd de appel in vieren. Schil de parten en verdeel ze in dunne schijfjes. Leg de appelschijfjes op de amandelen. Dek af met de andere besmeerde sneetjes. Rooster de tosti's in een tosti-apparaat goudbruin en serveer ze daarna diagonaal doorgesneden.

Allergenen Informatie

Voor dit chocolade-appel tosti recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven