Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
BST (Bacon Sla en Tomaten) of in het Engels BLT Bacon Lettuce + Tomatoes recept
BST (Bacon Sla en Tomaten) of in het Engels BLT Bacon Lettuce + Tomatoes recept

BST (Bacon Sla en Tomaten) of in het Engels BLT Bacon Lettuce + Tomatoes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het broodje open of leg de boterhammen naast elkaar. Bak de bacon in een koekepan in een beetje boter of olie. Smeer het broodje (of boterham) in met mayonaise. Leg de bacon op het broodje (of boterham). Leg het blaadje sla daar boven op. Dan een beetje van de gesnipperde ui. De tomaat in plakjes er daar weer op. Nog een toefje mayonaise en de tomatenketchup. Broodje dicht doen (en smullen maar).

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bst (bacon sla en tomaten) of in het engels blt bacon lettuce + tomatoes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven