Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Broodpudding met rozijnen recept
Broodpudding met rozijnen recept

Broodpudding met rozijnen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de korstjes van het brood. Smelt de suiker in de melk en voeg die dan toe aan het brood. Plet met een vork tot je een dikke brei krijgt. Roer er dan de eieren, vanillebloem en de rozijnen door. Doe het deeg in een bakvorm en bak het ongeveer 40 min. op een voorverwarmde oven van 180 C.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit broodpudding met rozijnen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Broodpudding met rozijnen heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Mmmmmm..
    Nick gaf dit recept op 13 oktober 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven