Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Broodje warm vlees in een modern jasje recept
Broodje warm vlees in een modern jasje recept

Broodje warm vlees in een modern jasje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Deze Hollandse klassieker in een modern jasje staat in een kwartiertje op tafel. Verhit 1 eetlepel boter in een pan en fruit 1 gesnipperde ui. Schep er 250 gram gegaarde wijnzuurkool uit een zakje door en stoof de zuurkool afgedekt in 10 minuten zachtjes gaar. Verhit in een koekenpan ook 1 eetlepel boter en bak 150 gram gebraden fricandeau in plakjes (vleeswaar) snel om en om bruin. Snijd 2 piramidebroodjes met pompoenpitten open en leg de helften naast elkaar op 2 borden. Schep de zuurkool op de broodjes en leg de plakjes gebakken vlees erop. Roer 50 mililiter water met eetlepel honing en 1 eetlepel mosterd door het bakvet van het vlees en schep de jus over het vlees. Garneer met 2 augurken in plakjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit broodje warm vlees in een modern jasje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven