Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Broodje Tonijn recept
Broodje Tonijn recept

Broodje Tonijn


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm het stokbrood in de oven. Laat het ei hard koken. Laat het daarna even afkoelen. Intussen kun je het water bij de tonijn in blik af laten lopen. En prak deze fijn, zodat je geen dikke stukken aan elkaar hebt. Snijd de komkommer in vierkante reepjes. Ook de tomaat snijd je in 4 stukjes. De ui snijd je in reepjes, het ei en de augurk snijd je ook in reepjes. Dan snijd je het stokbrood doormidden, maar niet helemaal, zodat die open geklapt op het bord ligt. Dan voeg je de cocktailsaus toe (mag best een dikke laag zijn) dan verdeel je de tonijn over het broodje heen. Dan leg je er bovenop de ui, ei, tomaat en komkommer. Daarna strooi je er wat peterselie en peper overheen voor de smaak en de augurk leg je er mooi naast neer.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit broodje tonijn recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven