Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Broodje Snoekbaars recept
Broodje Snoekbaars recept

Broodje Snoekbaars


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet een koekenpan op een middelvuur met 2 eetlepels olijfolie. Snijd de snoekbaarsfilet in 2 stukken. Doe er peper en zout op na wens (let op: zoete vis dus iets meer zout). Bebloem deze stukken aan twee kanten en leg in de hete olie (4 minuten aan weerskanten). Snijd in de tussentijd de broodjes in de lengte door. Smeer op de bijde kanten dik mango chutney en garneer eventueel met een paar stengels bieslook. Als de snoekbaars aan weerszijde is gebakken, leg deze dan over het open broodje en doe de bieslook hierover. In het zonnetje met z'n tweeen een heerlijk glaasje witte wijn erbij Eet smakeljk!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit broodje snoekbaars recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven