Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Broodje kip kerrie recept
Broodje kip kerrie recept

Broodje kip kerrie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kruid de kip met peper, zout en kerriepoeder. Snijd daarna de kip in schijfjes en bak deze gaar in een koekenpan. De Surinaamse broodjes opensnijden en insmeren met madame jeanette sambalsaus. De gebraden kipschijfjes er op doen en daarna 4 schijfjes komkommer er op. Doe vervolgens een beetje van de gesneden Amsterdamse uitjes er op. Maak af met een beetje (Remia) kerriesaus.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit broodje kip kerrie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven