Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Broodje grande Italia recept
Broodje grande Italia recept

Broodje grande Italia


Ingrediënten


Bereidingswijze


De Italiaanse bol open snijden en beide zijden eerst met roomboter en dan dik met de kruidenkaas besmeren. Beleg de onderste helft met de komkommerstrips die je in de lengte van een komkommer schaaft met een kaasschaaf. Daarop de salami met de wijzers van de klok mee. Leg hierop de mozarellakaas die je bestrooid met de knoflook, Italiaanse kruiden en de paprikapoeder. Leg er de bieslook bovenop. De bovenste helft van het broodje erop leggen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit broodje grande italia recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven