Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Broodegeltjes recept
Broodegeltjes recept

Broodegeltjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bereid het brooddeeg zoals op de verpakking staat aangegeven. Laat het deeg een half uur rijzen onder een schone theedoek. Verdeel het daarna in 16 bolletjes en laat deze nog eens 15 minuten rijzen onder de theedoek. Verwarm de oven voor op 225°c. Knijp aan één kant van de bolletjes een puntje. Dat is de snuit van de egel. Druk twee rozijnen in het deeg als oogjes. Bestrijk de lijfjes van de egels met ei en bestrooi nu de helft van de egels met kaas en de andere helft met sesamzaad. Bak de egels in ± 15 tot 20 minuten goudbruin.

Allergenen Informatie

Voor dit broodegeltjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven