Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tutti frutti brood recept
Tutti frutti brood recept

Tutti frutti brood


Ingrediënten


Bereidingswijze


Brooddeeg van water en bloemmix maken met broodbakmachine. Als dit gerezen is dan de rest van de ingrediŽnten doormengen en opnieuw laten rijzen in een oven van 50 graden C. Dan oven op 200 graden C. zetten en de tijdklok op 35 minuten. Even af laten koelen en smakelijk!

Serveersuggesties

Eventueel nog wat abrikozen extra toevoegen (hooguit 100 gram).

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tutti frutti brood recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven