Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pulla in de broodbakmachine recept
Pulla in de broodbakmachine recept

Pulla in de broodbakmachine


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe alle deegingrediŽnten in de door de fabrikant van uw broodmachine aanbevolen volgorde in de broodvorm. Stel in op wit of zoet brood. Druk op start. Neem het deeg uit de machine en druk er de lucht uit. Snijd het deeg in drie even grote stukken. Laat 5 minuten rusten. Vet een bakplaat in met boter. Rol elk stuk deeg tot een koord van circa 40 cm voor het brood van 500 gram en van 50 cm voor het brood van 750 gram. Vlecht de deegkoorden en stop de punten eronder. Dek het deeg losjes af en zet op een warme plek tot het volume verdubbeld is. Kwast het brood in met het eiwitmengsel. Strooi er de amandelen en de suiker over. Zet het brood 3 5 minuten in een op 190įC voorverwarmde oven tot het goudbruin is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pulla in de broodbakmachine recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Pulla in de broodbakmachine heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Hallo Berre het recept van 500 gr bloem is prima. als je een recept vergroot of verkleint, neem dan het hele recept omdat de gist voor 750 gram, 3 tlp gist moet nemen ipv 1 tlp. Groetjes banketbakk... Lees reactie
    Henny57 gaf dit recept op 1 januari 2008 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven